bedrijfslogo-s HOMEbedrijfslogo - logo-ontwerp BESTELLENbedrijfslogo - logo-ontwerp WEBDESIGNbedrijfslogo - website-ontwerp WEBHOSTINGbedrijfslogo - website-hosting REFERENTIESbedrijfslogo - logo-ontwerp KLANTENVERHALEN  


  Klantverhalen van logo ontwerpen


  Klantverhaal logo ontwerp Cool & Draft - Koeltechniek - airconditioning - warmtepompen te Maldegem
 

Allezins kunnen we u bedanken voor het grafisch uitwerken van onze ideeen en tot een goed einde gebracht in een korte termijn. We zijn zeker tevreden over de snelle en correcte samenwerking. Zal zeker jullie bedrijf promoten bij collega's.

  Klantverhaal logo ontwerp P. Roodnat - schildersbedrijf te H.I.Ambacht
 

De samenwerking met jullie is prima verlopen en heb een schitterend logo voor mijn bedrijf mijn dank.

  Klantverhaal logo ontwerp Flexbouw - bouwbedrijf te Broekhuizenvorst
 

Hartelijk bedankt voor het maken van het mooie logo. Het ziet er heel mooi uit en zal zeker goed over komen bij de klanten. Nogmaals bedankt voor de mooie en snelle levering.

  Klantverhaal logo ontwerp Vynckier - grondwerken te Lendelede
 

Het logo is voor mij heel goed. Dank u voor de samenwerking, ik ben heel positief over jullie zaak en vertel het zeker verder.

  Klantverhaal logo ontwerp Medivoet - specialisten in voetzorg te Heiloo
 

Bedrijfslogo-s.com heeft voor Medivoet een logo en huisstijl ontwikkeld. Wat jullie heel goed hebben gedaan is het vertalen van onze wensen naar een goed en professioneel, creatief concept. Daarnaast is de service op het gebied van informatievoorziening optimaal. En dat alles voor een zeer aantrekkelijke prijs. Kortom, bedankt voor al jullie inspanningen want het resultaat mag er zijn!!!

  Klantverhaal logo ontwerp Bistro Kok au Vin - restaurant te Brugge
 

Wij zijn zeer tevreden over de diensten die ons aangeboden werden.
Vier jaar terug zijn wij begonnen met Bistro Kok au Vin en vanaf de start tot op heden werden we bijgestaan met raad en daad. Wij hadden een idee over een eventueel logo en dat heeft hij perfect uitgewerkt, Het siert de restaurant-ramen en kaartjes en is naar mening van onze klanten: duidelijk, fris en aanlokkelijk.
Men werkt nauwkeurig, streeft naar perfectie, neemt tijd om samen iets uit te werken en geeft de nodige uitleg. Wij hebben niets dan lof!

  Klantverhaal logo ontwerp Express Vervoer Verstraete - transportbedrijf te Roeselare
 

Ik ben zeer tevreden over jullie diensten!!!

  Klantverhaal logo ontwerp Re-fleXa - beauty & nails te Zwolle
 

De samenwerking met bedrijfslogo-s.com was zeer prettig, de eerste ontwerpen kwamen snel binnen en de correspondentie was correct. Het uiteindelijke resultaat is goed en zeer vakkundig vertaald naar mijn wensen. Bedrijfslogo-s.com BEDANKT! Met vriendelijke groet, Re-fleXa

  Klantverhaal logo ontwerp Achten - schrijnwerken & interieur te Diepenbeek
 

Heel erg bedankt, voor al de moeite.
We zijn zeer tevreden over het resultaat.

ontwerp & design van bedrijfslogo´s
bedrijfslogo-s Home | Bedrijfslogo bestellen | Bedrijfslogo referenties | Klantenverhalen | Disclaimer | Verkoopsvoorwaarden